indexVille Huitti

Olen tehnyt pitkän uran IT:n parissa sekä palveluita ostavan yrityksen puolella että palveluntarjoajan puolella vuodesta -92 lähtien.

Palveluntarjoajan puolella olen ollut tekemisissä useiden isojen ja keskisuurten yritysten kanssa, mm. Metso, IF, Sampo, Moventas, Cargotec, YLE, Talentum, Nokia, Telia Sonera.

Olen pitkän urani aikana tehnyt lähes kaikkea helpdesk -tehtävistä asiakaspäällikön tehtäviin. Koen sydämenasiakseni ihmisten auttamisen kaikenlaisissa IT-haasteissa

Pienten yritysten toimintaan olen tutustunut omien yritysteni kautta – olen suunnitellut, valinnut ja rakentanut kaikki IT-ratkaisut itse.

indexPekka ”More” Karvonen

 

Olen pitkän linjan IT-ammattilainen ja työskennellyt suurissa kotimaisissa yrityksissä eri IT-tehtävissä.

Sydän sykkii ennenkaikkea teknologialle ja koodaamiselle. Olen kotonani sekä palvelimien, työasemien että mobiililaitteiden parissa. Sovelluksia koodaan yli kymmenellä eri kielellä (C, C++, C#, PHP, Javascript, Objective-C jne.). Graafinen- ja käyttöliittymäsuunnittelu on tullut myös tutuksi.

Olen rakentanut erilaisia taustajärjestelmiä Linux-ympäristössä – mm. ryhmätyöjärjestelmiä, verkkopalvelimia, pelipalvelimia, verkkokauppoja ja hosting-palveluita. Selaimille olen suunnitellut, rakentanut ja koodannut verkkosivuja ja -sovelluksia. Mobiililaitteille olen suunnitellut ja koodannut hyöty- ja pelisovelluksia.

Pidän haasteista ja sytyn palavasti uusille hankkeille.

indexMikko Salmela

Minulla on hyvä näkemys ja yli 15 vuoden monipuolinen kokemus eri kokoisten yritysten IT-projektien konsultoinnista sekä projektien ja palveluiden hallinnasta Suomessa ja ulkomailla.

Olen parhaimmillani kehittäessäni IT-ratkaisuja tuotannonohjauksen ja tuotekehityksen eri osa-alueilla. Kerro minulle, mitä toimintoja haluat kehittää, niin minä selvitän, miten ja millä työkaluilla hommat voi tehdä paremmin. Konsultoinnin rinnalla hoidan mielelläni myös projektien ja palveluiden johtamisen.

Ratkaisuissa pyrin hyödyntämään mahdollisimman paljon avoimen lähdekoodin teknologioita. Arvostan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä myös asiakassuhteissa ja muissa yhteistyökuvioissa.

Katso referenssejä referenssit -sivuiltamme

Tärkeimmät yhteistyökumppanimme:
qumos_logo
rockit_logo_458x100