Valitse paras lisenssivapaa ERP/CRM + verkkokauppa!

Valitse markkinoiden paras lisenssivapaa Odoo ERP/CRM-valmisratkaisu, joka on paljon enemmän kuin pelkkä perinteinen toiminnanohjausjärjestelmä! Odoo sisältää suoraan myyntiprosessiin & varastonhallintaan integroidun verkkokaupan ja helpon tavan ylläpitää sen rinnalla myös muita yrityksen verkkosivuja (kotisivut, blogit, keskustelufoorumit).
Tarjoamassamme Odoo-valmisratkaisussa yhdistyvät parhaan avoimen lähdekoodin ERP/CRM-järjestelmän toiminnallisuudet ja RockIT Oy:n pitkä kokemus IT-järjestelmien käyttöönotoista & jatkuvista palveluista suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.
Liiketoimintaprosessien mallintaminen ja kehittäminen on yksi ydinosaamisalueistamme. Tavoitteenamme on sovittaa Asiakkaan käyttötapaukset Odoo-valmisratkaisun parhaisiin käytäntöihin. Näin mahdollistamme Asiakkaalle nopean ja edullisen käyttöönottoprojektin parhaimmassa tapauksessa kokonaan ilman järjestelmän muutostöitä.

Liitä Odoo olemassaolevaan verkkokauppaasi

Voit liittää Odoo ERP/CRM-valmisratkaisumme myös olemassaolevaan verkkokauppaasi. Odooseen löytyy valmiit liittymät useisiin tunnettuihin verkkokauppa-alustoihin (Magento, Prestashop, Opencard, Virtuemart, Shopify…). Voimme toimittaa kokonaisratkaisun, missä ERP/CRM-järjestelmänä on Odoo ja verkkokauppana Magento.

Odoo-valmisratkaisu on

Helppokäyttöinen

Odoo on käytettävyydeltään ylivoimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jota voit käyttää suoraan kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla. Pyydä meiltä demoa!

 

Monipuolinen ja joustava

Kokoa Odoo-valmisratkaisusta joustavasti käyttöösi kaikki tarvitsemasi toiminnallisuudet ja pyydä meitä integroimaan ratkaisu muilta osin yrityksessäsi jo olemassa oleviin järjestelmiin/palveluihin (esimerkiksi ulkoistettuun taloushallintoon). Voit laajentaa käyttöä myöhemmin kattamaan yrityksen koko toiminnanohjauksen.

 

Kustannustehokas

Lupaamme nopean käyttöönottoprojektin, avoimen lähdekoodin järjestelmässä ei ole lisenssimaksuja, valmisratkaisuun kuuluu edullinen ja turvallinen pilvipalvelu.

 

Nopeasti kehittyvä

Odoo-tuotekehitykseen osallistuu avoimen lähdekoodin periaatteilla toimiva laaja kehittäjäyhteisö.

 

Odoo-valmisratkaisun kattavuus

Odoo_valmisratkaisun_kattavuus

Odoo valmisratkaisun käyttöönotto

Odoo_valmisratkaisun_kayttoonotto
Odoo ERP/CRM-ratkaisun käyttöönotot toteutetaan yhteistyössä RockIT Oy:n kanssa